“Blic fondacija” obnovila deo porodilišta u Opštoj bolnici Vršac

U Opštoj bolnici Vršac  nakon dvadeset i pet dana renoviranja, uz pomoć “Blic fondacije”, kompletno je obnovljen deo odeljenja porodilišta i neonatologije Opšte bolnice u Vršcu. Svečanom otvaranju prisustvovali su zamenik direktora bolnice Valentin Krese i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, predsednik skupštine grada Vršca Nenad Baroš, kao i izvršna direktorka ”Blic fondacije” Ljiljana Knežević.

Nakon uspešne obnove Odeljenja ginekologije i akušerstva “Opšte bolnice” u Vršcu, “Blic fondacija” je  renovirala i deo odeljenja porodilišta i neonatologije.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo  doc. dr  Zoran Gojković zahvalio se kompaniji „Ringer Axel Springe“ na donaciji porodilištu i pohvalio društvenu odgovornost koju ova kompanija pokazuje, a čiji je rezultat sanacija 500 kvadrata podova porodilišta. Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr   Zoran Gojković najavio je da će Pokrajinska vlada i Grad Vršac finansirati izradu idejnog projekta rekonstrukcije Opšte bolnice Vršac.

Izvršna direktorka ,, Blic fondacije ,, Ljiljana Knežević istakla je da  ,, Blic fondacija,, brine o deci  i teži  da deci  detinjstvo učini boljim i kvalitetnijim.

U ime pacijenata i zaposlenih Opšta bolnica Vršac se zahvaljuje ,,Blic fondaciji,, i svim ljudima dobre volje koji su doprineli u renoviranju odeljenja porodilišta i neonatologije.

Untitled-1