LIDL SRBIJA DONIRAO OPREMU ZA RAD OPŠTOJ BOLNICI “VRŠAC“

Lidl Srbija donirao opremu za rad Opštoj bolnici Vršac_2
Predstavnici kompanije Lidl Srbija posetili su danas Opštu bolnicu “Vršac” kako bi uručili neophodnu potrošnu robu ovoj ustanovi, ali i obišli operacioni blok za koji je ova kompanija takođe obezbedila sredstva – za kupovinu potrošnog materijala za elektro-jedinice za rad u operacionom bloku. Ovom akcijom, kao i drugima koje sprovodi širom Srbije, kompanija želi da konkretnim potezima pomogne lokalnim zajednicama i pozitivno utiče na okruženje u kojem posluje.

Uručenju donacije prisustvovali su direktor Opšte bolnice „Vršac“ dr med. Jon Omoran, kao i rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

Direktor Opšte bolnice Vršac Jon Omoran i rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija Martina Petrović

Ovom donacijom nastavljamo da u delo sprovodimo jedno od naših osnovnih načela: doprinos boljem kvalitetu života ljudi u mestima u kojima poslujemo. Izuzetno smo ponosni što smo u prilici da pomognemo stvaranju još boljih uslova rada i lečenja u Opštoj bolnici “Vršac“, koja važi za ustanovu od regionalnog značaja. Interesovanje za bolje uslove života i adekvatna pomoć lokalnoj zajednici važan su deo poslovanja svake društveno odgovorne kompanije, a mi ovu odgovornost shvatamo ozbiljno“, istakla je Petrović.

Direktor Opšte bolnice „Vršac“, dr med. Jon Omoran, prilikom uručenja donacije zahvalio se kompaniji Lidl Srbija, istakavši značaj koji će potrošni materijal za elektro-jedinice imati u svakodnevnom radu ove zdravstvene ustanove.

U ime opšte bolnice Vršac, kao i u svoje lično ime zahvaljujem se kompaniji LIDL kao društveno odgovornoj kompaniji  na donaciji potrošnog materijala za opremanje elektro-jedinica za operacioni blok. Ova donacija nam je omogućila da podignemo na viši nivo bezbednost i sigurnost operacija. “, izjavio je dr Omoran.

Prepoznavši potrebe Opšte bolnica Vršac, kompanija je, osim potrošnog materijala za elektro-jedinice za opremanje operacione sale, ovoj ustanovi donirala i neophodnu potrošnu robu za svakodnevni rad – tečne sapune, ubruse, sredstva za čišćenje i slično.

Lidl Srbija donirao opremu za rad Opštoj bolnici Vršac_1